Bygget til mennesker.

Når et byggeri er afsluttet, ranker man ryggen, kigger en sidste gang – og træder i baggrunden for at overlade bygningen til de mennesker, der nu skal gøre den til deres hjem eller arbejdsplads. Den følelse synes vi stadig er helt speciel. Også selvom vi efterhånden har oplevet den nogle gange, siden vi startede Arkitektgruppen i 1986.

 
 

Byggeri for enhver smag

Vi bygger stort og småt. I Øst og i Vest. Vi bygger til dem, der skal bygge rede. Til dem, der skal arbejde. Og til dem, der hellere vil bruge tiden på andet end vedligehold af en ældre ejendom.

Mere end 7500 boliger og erhvervsejendomme er det blevet til siden vores første projekt i 1986. Og den tanke kan da godt gøre en lidt stolt: Tænk, at man kan sætte sit præg på verden. Det er immervæk fascinerende. Og noget af et ansvar.

 

Poppelholm

Slusehomen

Vand er en af de mest basale ting, noget, alle har adgang til. Medmindre vi altså snakker boliger. Her er det ikke alle, som har adgang til det, lige uden for døren. Faktisk er det nogle ganske få. For eksempel dem, der bor i Poppelholm og Slusehuset, hvor boligerne ligger omgivet af vand.

Bygherre

Danica Pension


Adresse

Ved Stigbordene 3

2450 København SV


Specifikationer

Etageareal 12.472

Boliger 123


Arkitekt

Gröning Arkitekter A/S

Ørestad Syd

Byggefelt 4

Karréen i Ørestad Syd er en hyldest til mangfoldigheden. Her er rækkehuse og lejligheder; ejerboliger, leje og almene boliger i én skøn forening. Samlingspunktet er det store åbne gårdrum. Og direkte adgang til sø og egen bådebro.

Bygherre

Arkitektgruppen, NREP, Fastighets AB Balder, AAB og By & Havn


Adresse

Richard Mortensens vej

2300 København S


Specifikationer

Etageareal 54.243 m2

Boliger 489 stk


Arkitekt

Årstiderne Arkitekter og Tegnestuen Vandkunsten

 

Se, hvad vi kan

Vi udvikler. Vi opfører. Og vi afleverer de nøglefærdige byggerier. Til den aftalte tid, pris og kvalitet.

Læs mere