På vej

At lægge den første sten! Og den næste! Og den næste igen! Og så videre. Lige indtil bygningen står funklende færdig. Voila. Og forfra. Jo, vi har hele tiden gang i noget nyt. Her og der og allevegne. Se selv.

 

Central Square

Ørestad Syd

I Central Square bor du midt i Ørestad Syd; tæt på metro og med udsigt over Kalvebod Fælled. Her bygger vi 136 veldisponerede boliger med egen p-kælder. Her er lagt vægt på størst mulig forskellighed i boligstørrelser og typer, så alle kan finde en bolig til deres behov. Central Square er et hus, der vil syde af liv! I det store gårdrum med legeplads og udeophold til børnehave og ejendommens beboere, på de mange altaner og private terrasser og inde i lejlighederne med de karakteristiske store vinduesformater, som lukker lys og liv ind og bliver en aktiv del af boligen.

Bygherre

Arkitektgruppen & NREP


Adresse

Else Alfelts Vej/Richard Mortensens Vej

2300 København S


Specifikationer

Etageareal 14.000

Boliger 164


Arkitekt

Dorte Mandrup A/S

Greensquare Park

Strandlodsvej

Greensquare Garden er opkaldt efter antikvitetsforretningen Greensquare, som i mange år har solgt smukke og kuriøse antikviteter på denne adresse. Nu udvikles området til et helt nyt boligkvarter. Grundprincipperne er dog stadig de samme; funktion, kvalitet og godt håndværk. Greensquare Garden er 315 nye lejeboliger og 314 m2 erhverv tæt på by, natur og strand. Her finder du 2, 3 og 4-værelses lejligheder med egen altan eller terrasse og en skøn grøn fælleshave med masser af aktiviteter for børn og voksne.

Bygherre

Arkitektgruppen & NREP


Adresse

Strandlodsvej 11b

2300 København S


Specifikationer

Etageareal 29.800

Boliger 315


Arkitekt

Årstiderne Arkitekter

 

Er vi ikke snart færdige?

På Facebook kan du følge vores byggerier. Fra det første spadestik til den sidste tagsten.

Følg med