På vej

At lægge den første sten! Og den næste! Og den næste igen! Og så videre. Lige indtil bygningen står funklende færdig. Voila. Og forfra. Jo, vi har hele tiden gang i noget nyt. Her og der og allevegne. Se selv.

 

Nordhuset

Ørestad Syd

Nordhuset er den nordlige afslutning af en stor boligkarre i
Ørestad Syd. Her bor du med Kalvebod Fælled mod syd og en åben grøn plads mod nord – og med byen i kort afstand via den nærliggende metro. Byggeriet består af 125 lejligheder,
herunder bl.a. duplex lejligheder med private haver eller store terrasser, 2-4-værelses lejligheder med altan, og erhvervslokaler i stueetagen. Bag ejendommens stueplan findes et stort p-hus, hvorpå et hyggeligt, indre gårdrum er anlagt. Fra gårdrummet er der via bådebro direkte adgang til sø og vandaktiviteter.

Bygherre

Arkitektgruppen & NREP


Adresse

Else Alfelts Vej/Richard Mortensens Vej

2300 København S


Specifikationer

Indflytning fra Medio 2018

Boliger 125


Arkitekt

Årstiderne Arkitekter

Skriv dig op
Skriv dig op

Ørestad Have

Ørestad Syd

I Ørestad Have bor man midt i Ørestad Syd; tæt på metro og med udsigt over Kalvebod Fælled. Her bygger vi 164 veldisponerede boliger med egen p-kælder, i et projekt, hvor der er lagt vægt på størst mulig forskellighed i boligstørrelser og typer, så alle kan finde en bolig til deres behov.
Ørestad Have er et hus, der vil syde af liv! I det store gårdrum med legeplads og udeophold til børnehave og ejendommens beboere, på de mange altaner og private terrasser og inde i
lejlighederne med de karakteristiske store vinduesformater, som lukker lys og liv ind og bliver en aktiv del af boligen.

Bygherre

Arkitektgruppen & NREP


Adresse

Else Alfelts Vej/Richard Mortensens Vej

2300 København S


Specifikationer

Indflytning fra Medio 2019

Boliger 164


Arkitekt

Dorte Mandrup A/S

Skriv dig op
Skriv dig op
 

Er vi ikke snart færdige?

På Facebook kan du følge vores byggerier. Fra det første spadestik til den sidste tagsten.

Følg med