På vej

At lægge den første sten! Og den næste! Og den næste igen! Og så videre. Lige indtil bygningen står funklende færdig. Voila. Og forfra. Jo, vi har hele tiden gang i noget nyt. Her og der og allevegne. Se selv.

 

Tigergården

Odense C

Ønsker du at bo i hjertet af Odense med det nydannede Thomas B. Thriges Gade kvarter som nærmeste nabo. Med byens cafeer, restauranter, butikker og hyggelige atmosfære udenfor din gadedør – og tæt på Banegården, så er Arkitektgruppen lejligheder i Tigergården det oplagte valg.

Bygherre

Arkitektgruppen


Adresse

Østre Stationsvej

5000 Odense C


Specifikationer

Indflytning fra Ultimo 2020

Boliger 142


Arkitekt

Norrøn i samarbejde med KHR Arkitekter

Skriv dig op
Skriv dig op

Ørestad Have

Ørestad Syd

I Ørestad Have bor man midt i Ørestad Syd; tæt på metro og med udsigt over Kalvebod Fælled. Her bygger vi 164 veldisponerede boliger med egen p-kælder, i et projekt, hvor der er lagt vægt på størst mulig forskellighed i boligstørrelser og typer, så alle kan finde en bolig til deres behov.
Ørestad Have er et hus, der vil syde af liv! I det store gårdrum med legeplads og udeophold til børnehave og ejendommens beboere, på de mange altaner og private terrasser og inde i
lejlighederne med de karakteristiske store vinduesformater, som lukker lys og liv ind og bliver en aktiv del af boligen.

Bygherre

Arkitektgruppen & NREP


Adresse

Else Alfelts Vej/Richard Mortensens Vej

2300 København S


Specifikationer

Indflytning fra Medio 2019

Boliger 164


Arkitekt

Dorte Mandrup A/S

Skriv dig op
Skriv dig op

Greensquare Garden

Strandlodsvej

Greensquare Garden er opkaldt efter antikvitetsforretningen Greensquare, som i mange år har solgt smukke og kuriøse antikviteter på denne adresse. Nu udvikles området til et helt nyt boligkvarter. Grundprincipperne er dog stadig de samme; funktion, kvalitet og godt håndværk. Greensquare Garden er 315 nye lejeboliger og 314 m2 erhverv tæt på by, natur og strand. Her finder du 2, 3 og 4-værelses lejligheder med egen altan eller terrasse og en skøn grøn fælleshave med masser af aktiviteter for børn og voksne.

Bygherre

Arkitektgruppen & NREP


Adresse

Strandlodsvej 11b

2300 København S


Specifikationer

Indflytning fra Medio 2019

Boliger 315


Arkitekt

Årstiderne Arkitekter

Skriv dig op
Skriv dig op

Strandhaverne

Ved Amagerbanen

Himmel, vand, haver og hjem. Det er nøgleordene for vores nye projekt beliggende overfor Haveforeningen Amager Strand, sejlklubben og Amager Strandpark. Her bygger vi 186 boliger, fordelt på rækkehuse i gårdrum, små og store lejligheder fra 2 til 5 værelser altan, tagterrasse eller egen have. Strandhaverne ligger langs den nedlagte Amagerbane, og kvarterets gamle arbejderkultur er tænkt ind i projektet bl.a. gennem en upoleret og robust beplantning og en bygningsdisposition, der giver plads til fællesskaber, hyggelige mødesteder, leg, spil og nyttehaver.

Bygherre

Arkitektgruppen & NREP


Adresse

Amager Strandvej

2300 København S


Specifikationer

Boliger 186 + erhverv


Arkitekt

Juul Frost

Skriv dig op
Skriv dig op
 

Er vi ikke snart færdige?

På Facebook kan du følge vores byggerier. Fra det første spadestik til den sidste tagsten.

Følg med